Categories
Uncategorized

Lirik Lagu Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu atingelingake sliramu sing tak tresnanipingin nangis ngetoke eluh neng pipisuwe ra weruh senadyan mung ono mimpi
ngalemo ngalem neng dadakutambanono roso kangen neng atikungalemo ngalem neng akuben ra adem kesiram udan ing dalu
banyu langit sing ono dhuwur khayanganwatu gedhe kalingan mendunge udantelesono atine wong seng kasmaransetyo janji seprene tansah kelingan
ademe gunung merapi purbomelu krungu swaramu ngomongke opoademe gunung merapi purbosing ning langgran wonosari jogjakarta
janjine lungane ra nganti suwe-suwepamit esuk lungane ra nganti sorejanjine lungane ra nganti semene suwenenganti kapan tak enteni sak tekane
udan grimis telesono klambi ikijroning dodo ben ra garing ngekep janjiora lamis gedene nggonku nresnaninganti kapan aku ora biso lali
ademe gunung merapi purbomelu krungu swaramu ngomongke opoademe gunung merapi purbosing ning langgran wonosari jogjakarta
janjine lungane ra nganti suwe-suwepamit esuk lungane ra nganti sorejanjine lungane ra nganti semene suwenenganti kapan tak enteni sak tekane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *